top of page

NORWEGIAN REVIEWS

Read what Norwegian sommeliers have to say about our products

Backsberg Pinotage Rosé

Anne Fredrikstad

Aroma av modne jordbær, fersken og appelsinskall. Frisk og saftig. Rund og pen. Tørr og velbalansert med fin lengde. Terningkast 6. Sertifisert etisk. Pent og godt!

Urban Substans

Denne Sør-Afrikanske rosévinen er ren og frisk med nydelig frukt, florlette tanniner og elegant syre. Dufter jordbær, appelsinskall og kirsebær. Smak av rosa grapefrukt, jordbær, frisk mynte med en lang og salt ettersmak. Prikkende munnfølelse. Nam!

Vin og Vegetar

Er man glad i en solmoden og sødmefull stil, vil denne være midt i blinken – og ettersom vinen er ganske robust, gjør den seg godt utover høsten. Vegansk er den også.

 

Le Lude Reserve Brut

 

Urban Substans

On the palate it delivers white grapefruit, apple, minerals and yeast with that lovely, creamy mouthfeel you also find in a fine Champagne. Beautiful freshness and elegance in a stream of tiny, lively bubbles.

Aperitif

En god og litt sødmefylt men også elegant musserende som tåler 4-5 år. Godt kjøp. 86 poeng.

Le lude Reserve Brut Rosé

 

Aperitif

Floral duft med hint av røde bær. Bærpreget og fersk frukt på smak med en frisk syre og en mineralsk, tørr, kjølig og fyldig utgang. 88 poeng.

Cape Town The Pink Lady Gin

Vinhøna

Veldig aromatisk og floral nese, roser, sitrus og hint av urter. Den er veldig smakfull, god og balanserende syre, sitter godt med en lett sødmefull utgang. Denne passer best med tonic eller sodavann, artig gin!

Cape Town Rooibos Red Gin

Alt Om Gin

Det først som slår deg ved duften er et jordaktig «mørkt» preg. Ingefær, krydder. Kanskje noe sitrus?Smaken er krydret, ingefær, kanel, pepper, einer, appelsin, koriander? kardemomme? Likevel et slags friskt inntrykk, ikke tungt. 5 stjerner.

Cape Town The Classic Dry Gin

Alt Om Gin

Den har einer og sitrus, men er litt mild i smaken, med en floral og søtlig antydning. Dette er er gin som egner seg veldig godt med kun is, men som også er veldig god med en mild tonic. 5 stjerner.

bottom of page